Persondatapolitik for ALPHA LUXE GROUP

ALPHA LUXE GROUP d.o.o. (i det følgende benævnt "ALPHA LUXE") værdsætter dit privatliv og udvikler teknologi, der giver dig mulighed for at benytte internettet på den bedst og sikreste måde. Dette dokument gælder for ALPHA LUXE's hjemmeside og styrer indsamling og brug af data. For at hjælpe os med at beskytte dit privatliv, bedes du læse denne tekst i sin helhed for at forstå, hvilken information vi indsamler fra dig, og hvordan vi bruger den. Eventuelle spørgsmål vedrørende databeskyttelse kan sendes til .

INDSAMLING AF PERSONDATA

ALPHA LUXE indsamler personlige oplysninger som e-mailadresse, navn, hjemme- eller erhvervsadresse og telefonnummer. ALPHA LUXE indeholder også anonym demografisk information, som ikke er unik for dig, såsom dit køn, præferencer eller interesser. ALPHA LUXE indsamler også automatisk oplysninger om din computers harddisk eller software, herunder din IP-adresse, browsertype, domænenavn, adgangstid og hjemmesideadresse. ALPHA LUXE bruger disse data til at tilbyde sine tjenester, opretholde kvalitet og indhente generelle statistikker relateret til hjemmesidebrug.

BRUG AF DINE DATA

ALPHA LUXE indsamler og bruger dine personlige oplysninger til at vedligeholde hjemmesiden og give dig de tjenester, du søger. Persondata bruges også til at informere dig om andre produkter eller tjenester, som ALPHA LUXE eller dens partnere tilbyder. ALPHA LUXE vil ikke videregive data til tredjepart. ALPHA LUXE vil ikke sælge eller udleje brugerlister til tredjepart uden din tilladelse.

SIKKERHED FOR DINE DATA

ALPHA LUXE beskytter dine data mod uautoriseret adgang, brug eller offentliggørelse. Dine personlige oplysninger opbevares på en server, som udvalgte individer og tjenesteudbydere kun kan få adgang til. Andre hjemmesider, der tilgås via vores hjemmeside, har deres persondatapolitikker og indsamlingserklæringer samt, hvordan de bruges og offentliggøres. ALPHA LUXE doo er på ingen måde ansvarlig for metoden og betingelserne for indsamling og behandling fra tredjepart.

OPBEVARING AF PERSONDATA

ALPHA LUXE vil behandle dine data kun den tid, der er nødvendig for at opnå de formål, der er beskrevet i "Brug af persondata"-sektionen, og vil blive behandlet, indtil du gør indsigelse mod eller begrænser behandlingen. Ud over det ovenstående vil ALPHA LUXE beholde dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt eller tilladt i henhold til gældende databeskyttelseslov.

BESKYTTELSE AF BØRNS PRIVATLIV

ALPHA LUXE tager beskyttelsen af børns privatliv alvorligt. Vi driver hjemmesiden i overensstemmelse med alle gældende love i den nedenfor nævnte jurisdiktion. Vi indsamler ikke personlige oplysninger fra nogen under seksten (16) år eller, hvis det er tilladt ved gældende lovgivning, under tretten (13) år. Børn under seksten (16) år eller, hvis det er tilladt ved gældende lovgivning, under tretten (13) år skal have samtykke fra en forælder/værge, før de giver nogen personlige oplysninger til hjemmesiden. Hvis vi fastslår, at brugeren er under denne alder, vil vi ikke bruge eller beholde deres personlige oplysninger uden samtykke fra deres forældre/værger. Uden sådan tilladelse kan barnet være ude af stand til at deltage i visse aktiviteter. En forælder/værge kan gennemse, fjerne, ændre eller nægte yderligere indsamling eller brug af deres barns personlige oplysninger ved at kontakte os på eller det telefonnummer, der er angivet på denne hjemmeside.

SIKKERHEDSPRAKSIS

Hos ALPHA LUXE forstår vi vigtigheden af at beskytte dine personlige oplysninger. Vi har implementeret passende fysiske og elektroniske foranstaltninger for at sikre de data, vi indsamler. Imidlertid kan vi ikke garantere, at oplysningerne, der er gemt på vores hjemmeside eller servere, vil være fuldstændigt sikre mod uautoriseret adgang fra tredjeparter (hackere). Ved at bruge vores hjemmeside anerkender og accepterer du denne risiko. I det omfang det er tilladt ved gældende lovgivning, fraskriver vi os ethvert ansvar for eventuelle skader (inklusive, men ikke begrænset til, direkte, særlige, indirekte, følgeskader eller straf, skader af enhver art, uanset om de er kontraktlige (herunder væsentlig misligholdelse), ikke-kontraktlige (herunder uagtsomhed) eller andet), som du måtte have lidt som følge af ethvert tab, uautoriseret adgang, misbrug eller ændring af nogen oplysninger, du indsender til vores hjemmeside.

GÆLDENDE LOV / JURISDIKTION

Denne privatlivspolitik og alle forhold relateret til vores hjemmeside er underlagt lovgivningen i Republikken Kroatien uden henvisning til principperne i international lov. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du, at eventuelle retssager relateret til vores hjemmeside og denne privatlivspolitik udelukkende skal indbringes for de relevante domstole i Republikken Kroatien. Vi garanterer ikke eller antyder, at vores hjemmeside eller indhold/materiale på vores hjemmeside er egnet til brug uden for Republikken Kroatien. Oplysningerne på vores hjemmeside om produkter eller tjenester gælder kun i Republikken Kroatien. Disse produkter og tjenester kan kun være tilgængelige på specifikke steder. Uden for Republikken Kroatien er du ansvarlig for at overholde alle gældende lokale love.

OVERFØRSEL AF AKTIVER

I forløbet af vores forretning kan vi sælge eller erhverve aktiver. Hvis en anden enhed erhverver ALPHA LUXE eller alle eller næsten alle vores aktiver, kan enhver personlig og ikke-personlig data, vi har indsamlet om vores hjemmesidebrugere, overføres til sådan enhed. Desuden, hvis der indledes konkurs- eller reorganiseringsforhandlinger mod os, kan sådanne oplysninger betragtes som vores ejendom og kan blive solgt eller overført til tredjepart.

SALVATORISK KLAUSUL

Hvis en bestemmelse i denne privatlivspolitik er ugyldig, ulovlig eller ikke kan håndhæves i henhold til en lov eller offentlig politik, skal en sådan bestemmelse ikke gælde i det omfang den er ugyldig eller ikke kan håndhæves, og de resterende bestemmelser skal forblive i fuld kraft og virkning.

ÆNDRINGER OG OPDATERINGER TIL VORES PRIVATLIVSPOLITIK

Vi forbeholder os retten til at ændre eller opdatere denne privatlivspolitik til enhver tid og uden forudgående varsel. Tjek vores hjemmeside regelmæssigt for eventuelle ændringer eller opdateringer til vores privatlivspolitik, som vil blive postet her og vil vise den opdaterede effektive dato på den første side af privatlivspolitikken, hvis der er foretaget ændringer eller opdateringer.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os på .

Vi sætter pris på din feedback og vil bruge kommercielt rimelige bestræbelser på hurtigt at adressere eventuelle bekymringer.

ALPHA LUXE GROUP d.o.o. Mate Vlasića 17, 52440 Poreč Åbningstider: Man-Søn 9 am-7 pm OIB (Moms): HR 69925939724, MBS:130092679
Registreret ved Handelsretten i Pazin, aktiekapital HRK 20.000,00, fuldt indbetalt.

Bestyrelsesmedlemmer: Robert Budimir
Transaktionskonto:

IBAN HR27 2340 0091 1110 03017, åbnet med Privredna Banka Zagreb dd.
BIC / SWIFT: PBZGHR2X