Find din perfekte ejendom med Alpha Luxe Group

Leder du efter en pålidelig og troværdig ejendomsmægler i Kroatien?

Søg ikke længere end Alpha Luxe Group. Vi forstår, at køb eller salg af ejendom er en af livets mest betydelige investeringer, og derfor tilbyder vi kyndige og erfarne professionelle til at guide dig gennem processen.

  • Salg af din ejendom selv kan resultere i langsomme og mislykkede salg. Ved at hyre vores agentur drager du fordel af vores pulje af potentielle købere, der søger en ejendom som din. Vi sørger også for komplet styring af dokumentation og forberedelse af ejendommen, vurdering af markedsværdi, rådgivning, juridisk sikkerhed og administration.
  • Hvis du køber en ejendom, skal du have kendskab til juridiske regulativer, byggeprofession, arkitektur, energieffektivitet og administrative procedurer for at træffe den optimale beslutning. Uden disse oplysninger kan du pådrage dig unødvendige udgifter og vanskeligheder ved at gennemføre transaktionen. Ved at engagere vores agentur kan du stole på os for at levere kvalitets- og sikre tjenester, inklusive konsulentbistand, fremvisning og valg af ejendom, advokatledet styring, dokumentforberedelse og forhandling af den bedst mulige pris.

Hos Alpha Luxe Group tilbyder vi en skræddersyet tilgang til hver kundes behov, uanset om du er en udenlandsk eller kroatisk borger.

Fordele ved at engagere Alpha Luxe Group, eksperter i ejendomme i Istrien

Vi tilbyder købere bonustjenester som:

  • justering af ejendommens juridiske status
  • analyse af jordens anvendelse
  • styring af grundige undersøgelser og vurdering af firmaer
  • organisering af professionel ejendomsvedligeholdelse
  • forberedelse af landmålingstjenester
  • overvågning af ejendommens energicertificering og håndtering af
  • arkitektoniske og bygningsmæssige tjenester

Vælg Alpha Luxe Group, din betroede kroatiske ejendomsmægler, som er dedikeret til at finde den ideelle ejendom, der passer til din livsstil, budget og ønsker. Som en komplet ejendomsløsning håndterer vi alle aspekter af din ejendomstransaktion og tilbyder en hurtigere og mere sikker måde at finde din drømmebolig på end ved at søge alene.

Opdag mere om vores tjenester.

Tøv ikke med at kontakte os i dag for hjælp til at finde din perfekte ejendom!Top of FormBottom of Form

+385 52 204 933