Certificerede arkitekter for energieffektive designløsninger

Arkitektur er afgørende inden for ejendomsbranchen, hvad enten det handler om salg, køb eller byggeri af ejendomme.

For eksempel, hvis du ønsker at sælge din ejendom hurtigt, er det en god ide at inddrage en arkitekt for at forberede en projekt løsning, der fremhæver ejendommens fordele og potentiale for potentielle købere.

På den anden side, ved køb, kan en arkitekt hjælpe dig med at omdanne en uegnet ejendom til din drømmebolig, hvilket giver dig en klar ide om, hvorvidt ejendommen kan tilpasses dine specifikke krav og projektets forventede pris.

Antager du ønsker at bygge en moderne, bæredygtig ejendom, der opfylder dine behov og livsstil, specialiserer vores team af certificerede arkitekter og samarbejdspartnere sig i bygningsdesign i henhold til de højeste energieffektivitetsstandarder.

Vores arkitekter har et certifikat for passiv konstruktion (Certified Passive House Designer) og rig erfaring inden for boligarkitektur.

Vi kombinerer moderne boliger og bæredygtigt byggeri, idet vi baserer os på den arkitektoniske tradition i vores region, for at give en unik og funktionel designløsning.

Arkitektoniske tjenester ved køb af ejendomme, Alpha Luxe Group, Poreč

Vores arkitektoniske tjenester inkluderer:

 1. Arkitekturrådgivning
 2. Foreløbig undersøgelse af rumlige muligheder
 3. Konceptuelle løsninger og projekter
 4. Hovedprojekter
 5. Implementeringsprojekter
 6. Interiørprojekter
 7. 3D fotorealistiske visualiseringer
 8. 3D walkthrough af rummet
 9. Isolationsundersøgelser
 10. Bygningsfysikprojekt
 11. Professionel og design tilsyn
 12. Omkostningsskøn for alle fag

Vores tværfaglige og integrerende tilgang bruger alle de nødvendige fagprofessioner til at skabe en kvalitetsprojektløsning. Desuden behandler vi hvert projekt individuelt og er meget følsomme over for naturen og eksisterende byggeri.

Vi er også pionerer inden for BIM-teknologi i Kroatien (Building Information Modeling), hvilket muliggør samarbejdet mellem alle deltagerne i konstruktionen af en virtuel model, lettere processen med design, konstruktion og professionel og planlægnings tilsyn.

Gennem 3D-visualiseringer kan du oprette et genkendeligt arkitektonisk koncept sammen med arkitekten i "realtime" og dermed bedre positionere din ejendom på markedet.

Din ejendoms potentiale er ubegrænset med den rigtige arkitektoniske design.

Gennem vores innovative løsninger og erfarne ekspertise sikrer Alpha Luxe Group transformationen af din ejendom til et bæredygtigt, moderne og æstetisk tiltalende rum.

Kontakt os i dag, og lad os hæve din ejendomsoplevelse.

+385 52 204 933